Hemtjänst med kundval

Trygg omsorg

När du väljer Aman Care får du en trygg omsorg. Vi utgår alltid från dina behov och önskemål. Målet är att du ska må bra, känna trygghet och vara delaktig. Det är du som bestämmer vilken sorts hjälp du behöver och vilka tider som passar. Vårt mål är att du ska kunna bo kvar längre i din hemmiljö genom att erbjuda omsorg i hemmet, där tjänsterna utförs med hög kvalitet.

Vi har lång erfarenhet av hemtjänst och vet vad som förväntas i form av kvalitet och säkerhet.Det är ett stort förtroende att få tillträde till ditt hem och det är viktigt för oss att du känner dig trygg. Därför värderar vi säkerhetsfrågor mycket högt och söker stöd hos SSF när det gäller säkerhetsrutiner. Vi har en säker hantering av nycklar för att du ska känna dig trygg.

Kontaktperson

Som kund hos oss får du en egen kontaktperson. Någon du alltid kan vända dig till när det dyker upp frågor eller problem. Dina behov och önskemål lägger grunden till vår verksamhet

Vem utför insatsen?

Våra medarbetare är pålitliga och noggranna och får utbildning kontinuerligt för att du ska få bästa tänkbara service. Vi har en bred språkkompetens och stor erfarenhet av att arbeta med människor från olika kulturer.

Vad ingår i hemtjänsten?

Du kan få hjälp med på och avklädning, hygien, måltider och förflyttningar. Dessutom kan det ingå städning, tvätt inhandling, utevistelser mm.

Aman Care AB finns som auktoriserad leverantör i Stockholm stad